Skip to main content

Werken bij SKIP

Al vanaf 1990 verzorgt SKiP kinderopvang in Zandvoort van hoge kwaliteit. Begonnen als pionier en inmiddels met een schat aan ervaring, houden we vast aan wat we belangrijk vinden: kleinschaligheid, natuurbeleving, creativiteit en kwaliteit.
We zijn een stichting zonder winstoogmerk, elke locatie is kleinschalig, met aandacht voor ieder individu. 

We zijn trots op ons stabiele team, die al jaren met liefde voor de Zandvoortse kindjes zorgt! De sfeer binnen ons team is gemoedelijk, open en er is ruimte voor ontwikkeling!

Collega's aan het woord!

Yolanda (pedagogisch medewerker,  locatie Pluk):
“Kinderen zijn als een klein zaadje en wij zorgen ervoor dat zij groeien, hiervoor heb je tijd, geduld en respect nodig. Samen met mijn andere twee lieve vaste collega’s zorgen wij ervoor dat zij (als ze 2 worden) over kunnen gaan naar de peutergroep, waar zij nog meer gaan ontwikkelen om dan als een kleuter naar de basisschool te kunnen gaan. Elk kind is uniek en heeft ook een andere ritme en gevoel, dit is voor mij de uitdaging om te werken met kinderen. Ook alle volwassen in het team zijn verschillend, maar vullen en voelen elkaar goed aan. Met mijn Antilliaans temperament maken we er altijd een gezellige dag van met de kinderen en elkaar”.

Jennifer (pedagogisch medewerker, locatie Pippeloentje):
"Sinds 2007 ben ik werkzaam bij SKiP, begonnen als stagiaire en daarna nooit meer weggegaan! Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ouders mij hun dierbaarste bezit toevertrouwen, ik zie het daarom ook als mijn taak om de kinderen een veilig en vertrouwd plekje te geven. Samen nieuwe dingen ontdekken en veel plezier maken. Een band opbouwen met de ouders en kinderen maakt dat je heel dicht bij hun komt en dat is toch wel heel speciaal en leuk aan mijn werk”.

Betty (groepshulp, locatie Pippeloentje):
"Sinds 2000 ben ik werkzaam bij SKiP als groepshulp. Geen één dag is het zelfde en dat maakt het werk zo leuk. Of ik nu in de keuken sta,  op de groepen assisteer of mee ga met een uitje. Ik geniet van de kinderen om mij heen. ‘s Morgens binnen komen is al een feest, dan zeg ik goedemorgen en dan krijg je zoveel blije gezichtjes te zien. Sommige kinderen komen op me af rennen en dan krijg ik een knuffel. Dan kan mijn dag niet meer stuk. Ik geef veel liefde, maar tegelijkertijd krijg ik nog meer liefde terug”.

Relinde (Directeur SKiP):
“In 1990 ben ik op verzoek van de Gemeente Zandvoort begonnen met Pippeloentje. De kinderopvang was een branche waar nauwelijks regelgeving voor bestond. Iedereen vond zelf het wiel uit. En wij ook!!
In de loop van de tijd is SKiP uitgegroeid tot een zelfbewuste organisatie in Zandvoort met een team waar ik enorm trots op ben. Er bestaat dan ook volgens mij geen fijnere werkplek: we hebben een hecht en betrokken team en ik hou van de kinderen, ze maken een dag vrolijk, zitten vol verrassingen en doen een beroep op mijn creativiteit.
Mijn kantoor is op Pippeloentje, maar ik ben regelmatig aanwezig op de andere locaties. Bereikbaar te zijn voor iedereen vind ik heel belangrijk”.

BBL vacatures

Wij zijn opzoek naar enthousiaste BBL studenten!

  • Wij bieden contracten aan tussen de 16-24 uur
  • Volg jij één van de onderstaande opleidingen, dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden:

>Pedagogisch medewerker (niveau 3)
>Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4)
>Professional kind en educatie (niveau 4)

Wij zouden het erg leuk vinden om jou te ontmoeten! Je kunt een afspraak maken met Relinde Adegeest via 023-5713665.

Pedagogisch medewerker 16/24/32 uur

Ben jij onze nieuwe collega die ons enthousiaste, stabiele en vooral gezellige team komt versterken? 

Wij bieden jou een 16- of 24- of 32-urige werkweek, waarin we rekening houden met jouw privé behoeften.

Kom gerust eens op 1 van onze locaties de (huiselijke) sfeer proeven! Bel je even? Dan zorgen we dat er een kopje koffie/thee klaar staat.

Contactpersoon; Relinde Adegeest 023-5713665.

      SKiP Stichting kinderopvang • Burgemeester Nawijnlaan 101 • 2042 PZ Zandvoort • Tel. 023 57 136 65
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • www.skipzandvoort.nl • KvK41224309